Jaloezieën

Op het gebied van jaloezieën is er ook een zeer groot assortiment verkrijgbaar. Alles natuurlijk aangepast naar uw smaak en inrichting. Onze medewerksters kunnen u helpen met uw keuze en u in ieder geval de vele mogelijkheden demonstreren.

 

Horizontale jaloezieën.

U kent natuurlijk allemaal  de horizontale jaloezieën, maar wist u ook wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is hierin.

Trendy leer, warm hout, sfeervol textiel, modern aluminium, maar ook praktische kunststof. In de collectie horizontale jaloezieën vindt u het allemaal in verschillende kleuren en uitvoeringen

Nieuw is de robuuste en trendy leren horizontale jaloezie. Daarnaast is er ook veel aandacht voor kunststoffen lamellen. Met een keuze uit tientallen kleuren en uitvoeringen, vindt u zeker de geschikte jaloezie die aansluit bij uw interieur.

 

http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4a66aee25b2e1_080120_HJ_656_25mm_2-kopie.jpg   http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4a66aeffa4884_080120_HJ_L003-01_BEWERKT.jpg  http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4a66b076c64fa_080120-HJ-GrijsPVC-LB-Zwart2.jpg  http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4a66afeaa98cb_80160_HJ_bed_koord.jpg

 

De collectie bevat naast veel zilver, wit en natureltinten, veel kleuren, dessins en structuren. Bijzonder zijn de handgeschilderde lamellen en de lamellen in hoogglans. Met een design boven- en onderbak of door het toepassen van ladderband maakt u uw horizontale jaloezie extra bijzonder.

De leren horizontale jaloezieën zijn gemaakt van kunstleer en zijn bijna niet te onderscheiden van echt leer. De 50 mm leren lamellen geven uw interieur een stoere en eigentijdse uitstraling en zorgen voor een stoere lichtinval. De horizontale jaloezieën zijn leverbaar in sfeervolle kleuren, waaronder verschillende bruintinten en zwart.

Uw horizontale jaloezie wordt afgewerkt met een exclusief koordknopje en een fraaie luxe tuimelstaaf.

De grotere 70 mm horizontale jaloezieën geven een superstoere uitstraling en zijn verkrijgbaar in aluminium en PVC. Daarnaast bestaat er de 65 mm Wood Pure horizontale jaloezie. 

En dit is allemaal nog maar een greep uit wat de mogelijkheden van horizontale jaloezieën zijn in onze showroom aan de Korte Hoogstraat 18 A in Vlaardingen.

 

 

 

Verticale jaloezieën.

 

 
 

Groot en bijzonder binnen de collectie verticale jaloezieën zijn de 250 mm lamellen. Deze lamellen zijn verkrijgbaar in stof en kunststof. Een opvallend item binnen de 250 mm lamellen is de ‘double faced’ stoffen, die aan de voorzijde een andere kleur hebben dan aan de achterzijde. Voor een bijzondere afwerking van uw kunststof verticale jaloezie kunt u kiezen voor een houten of aluminium decoratiestrip.

Verrassend zijn de 89 mm koordlamellen die zorgen voor een levendig en speels effect met een sfeervolle lichtinval.

Verticale jaloezieën zijn ideaal voor schuifpuien en grote raampartijen en leverbaar tot een lengte van wel zes meter. Er is altijd een geschikte verticale jaloezie voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam/deur combinaties, lichtkoepels, erkers en toogramen.

 

 

http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4ac07f3d517e2_060276_VJ_2087_2_lichter_web.jpg

      http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4ac07b30645b8_060276_VJ_3527_1_web.jpg

http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4a66a9ee38d71_030141_Image03_M.jpg

De lamel gordijnen worden perfect voor u op maat gefabriceerd. De keuze is werkelijk enorm. U heeft de keuze uit textiel, aluminium en kunststof, van brede tot smalle lamellen, 52mm, 70mm, 89mm en 127mm. Ook kan bij kunststof lamellen een keuze worden gemaakt tussen recht en gebogen lamellen.

Twee apart te bedienen verticale lamel gordijnen in één rail zijn uitermate geschikt voor een deur/raam situatie. Door het toepassen van één kantelmechanisme staan de lamellen altijd in gelijke stand.
Voor schuin oplopende ramen is een verticale jaloezie de uitkomst. De rail wordt in deze situatie schuin geplaatst. Voor ronde ramen en ronde of gebogen erkersituaties kunnen wij lamel gordijnen leveren die geheel voor u op maat gemaakt worden

http://www.zonnelux.nl/images/lamel/lamel1.jpg   http://www.zonnelux.nl/images/lamel/lamel6.jpg   http://www.zonnelux.nl/images/lamel/lamel3.jpg   http://www.zonnelux.nl/images/lamel/lamel2.jpg http://www.zonnelux.nl/images/lamel/lamel5.jpg

De verticale lamel gordijnen met boven- en onderrail zijn goed toepasbaar voor dak- en tuimelramen en voor situaties waar beweging van de lamellen niet is gewenst.

Door meerdere kleuren in één verticaal lamel gordijn te verwerken kunnen de lamellen optimaal op Uw interieur worden afgestemd. Het openen en sluiten van de jaloezie gebeurt door middel van koord. Het kantelen van de lamellen gebeurt door middel van een afstandsbediening voor extra bedieningsgemak.

Zowel het openen en sluiten van de lamellen als het kantelen van de lamellen kan elektrisch gebeuren. Bediening is mogelijk met een afstandsbediening, schakelaar of volledig automatisch gestuurd. De speciaal voor u op maat gemaakte verticale lamelgordijnen worden binnen 10 werkdagen geleverd.
 

Vlinderjaloezieën

De vlinderjaloezie in onze showroom combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één product. Daarmee is de vlinderjaloezie dé innovatie op het gebied van raamdecoratie. De lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbelgevouwen banen textiel met de vouw aan de interieurzijde. Zijn de lamellen uitgevouwen dan oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn de lamellen niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.

http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4ac30b3c68954_large_4a65c9e684989_Butterfly_web.jpg http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4af2ab36372d2_large_4ac30b197cbc5_large_4a65c9ba26d00_Naamloos-1_web.jpeg http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4af2aaca840f7_large_4a65b6d91bf4d_vlinder-03.jpeg  http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4a65b6f223b9a_080075_VJ_ROOD_1661_half.jpg               http://www.bece.com/images/upload/galerij/12/4a65b62b08f2f_vlinder-02.jpg

 

De vlinderjaloezieën zijn ook verkrijgbaar in leerlook in de vijf kleuren wit, crème, chocoladebruin, mokkabruin en zwart. Deze unieke look is bijna niet te onderscheiden van echt leer.

De stof waar de vlinderjaloezie van wordt gemaakt, is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u verzekerd bent van een kleur die aansluit bij uw interieur..

 

Naast reinigen met een plumeau is het mogelijk uw vlinderjaloezie ultrasoon te reinigen. Gespecialiseerde bedrijven kunnen door middel van hoogfrequente geluidsgolven de meest hardnekkige vlekken verwijderen. De vlinder in leerlook kan bovendien met een vochtig doekje worden afgenomen.

 

Facette roljaloezieën

De Facette roljaloezie is strak en stijlvol en heeft daarom zowel een eigentijdse als klassieke uitstraling. De Facette roljaloezie maakt het mogelijk een lichtinval te creëren die aansluit bij uw interieur.

De Facette roljaloezie bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante horizontale banen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Zo kunt u kiezen voor een grote lichtinval, wanneer het schemert of wanneer u veel licht in huis verlangd. Wilt u minder lichtinval, vanwege fel zonlicht of behoefte aan privacy dan kiest u voor een kleine lichtinval. De Facette roljaloezie kan dus verschillende lichtvariaties aannemen.

http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4af2a84d495d8_large_4a65ca6529486_0704442_FAC_zwart_SF_4_S.jpeg  http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4a66c3a977c95_D6576987.jpg http://www.bece.com/images/upload/galerij/11/4ac07886192e7_0704442_FAC_ecru_1_web.jpg

De techniek in combinatie met kwaliteitsstoffen zorgen voor een kwalitatief zeer goed product. De Facette roljaloezie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van crème tot diepbruin en van helder wit tot chique zwart.

 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden gemaakt van Abachi hout. De collectie bestaat uit bijna 50 kleuren. De lamellen worden afgewerkt met een UV bestendige lak, zodat het zonlicht de kleur niet of nauwelijks kan beïnvloeden.

De collectie is verkrijgbaar op vier verschillende lamelbreedtes te weten 35, 50, 70 en 75mm. De lamel breedtes van 70 en 75 mm zijn uniek en geven een robuuste uitstraling. De 75mm lamel wordt bovendien geleverd in een ovale vorm, dat het uitstraling van een shutter heeft, maar wel de prettige eigenschap bezit dat het een betere lichtinval heeft.

 

De houten jaloezieën worden standaard geleverd met een metalen bovenbak en afgewerkt met de daarbij behorende houten kooflijst. Als optie kunnen deze lamellen worden afgewerkt met een open houten bovenlijst, het zogenaamde retro systeem, met daaraan het bedieningssysteem gemonteerd hetgeen de jaloezieën een authentieke uitstraling geeft

Alle lamel breedtes worden standaard uitgevoerd met ladderkoord. Optioneel kunnen de systemen worden uitgevoerd met ladderband. De houten jaloezieën kunnen worden uitgevoerd met een 20-tal kleuren ladderband, in ladderbandbreedtes 16, 25 en 38mm. Op de ladderbandkaart kunt U zien welke ladderbandbreedte bij welke lamel kan worden toegepast. De 50mm lamel is uitvoerbaar met 25mm of 38mm ladderband.

Eigenschappen
Hout is een natuurproduct. De houten jaloezieën worden vervaardigd van Abachi hout. Hout heeft als eigenschap dat het nooit helemaal recht kan zijn en wij geven hier dus geen garantie op

http://www.zonnelux.nl/images/hout/hout4.jpg. http://www.zonnelux.nl/images/hout/hout3.jpg http://www.zonnelux.nl/images/hout/hout2.jpg http://www.zonnelux.nl/images/hout/hout1.jpg

Het doorhangen van de onderlijst en de lamellen is een eigenschap die altijd zichtbaar is indien de jaloezie gedeeltelijk of geheel opgetrokken is. Dit is sneller zichtbaar bij grotere breedtes en als het pakket bijna geheel opgetrokken is.

 

Kleurafwijkingen
Kleine afwijkingen kunnen voorkomen. Het patroon van de houtnerf is gevormd door een natuurlijk proces en dus niet voorspelbaar. Dit geeft juist een extra charme aan het product.

 

Gelamineerd hout
Tijdens de beurs Interio 2008 zijn er een 18-tal 50mm kleuren toegevoegd aan onze collectie houten jaloezieën . Deze nieuwe items bestaan voornamelijk uit gelamineerd hout, welke louter leverbaar is op 50mm.

 

 Wij bellen u!

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring