Trap renovaties

Parket- en Tapijtland zou zichzelf niet zijn als we ons bij vloeren en gordijnen zouden beperken. Ook uw trap nemen wij onder handen en voor bijna ieders beurs is er wel een oplossing te vinden.

Het hangt een beetje van de staat van de trap af.

U kunt natuurlijk uw trap een goede verfbeurt geven, maar wat we dan zien is vaak dat men toch een beetje beknibbeld op de materiaalkosten, terwijl dit juist het belangrijkste is. Een goede kwaliteit verf, daar valt of staat het mee. Natuurlijk moet het meerdere keren gebeuren en heeft een verfbeurt zijn droogtijd nodig. Indien u kiest voor verven dan doen wij dat niet zelf.

 

Wat doen wij dan wel?

Uw trap bekleden met vloerbedekking, marmoleum, vinyl, of hout, Dan bent u bij Parket- en Tapijtland aan het goede adres. U moet natuurlijk een beslissing nemen over wat u mooi vindt en vindt passen in uw woning. Wij kunnen u daarbij natuurlijk adviseren.

Het renoveren van uw trap moet goed gebeuren natuurlijk en daar heeft u dan een vakman voor nodig. Gelukkig hebben wij die vakmensen in huis.

 

Vloerdekking.

Het bekleden van uw trap met vloerbedekking is een hele mooie oplossing, het geeft een warme uitstraling en het is zeer geluiddempend. Daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat de trap niet meer zo glad is. Kortom er staat u niets in de weg om ook de trap in uw woning aan te kleden.

Als u aan de prijs denkt dan is die natuurlijk heel erg afhankelijk van de keuze van het materiaal. Hier kunt u in onze showroom wel even tijd aan besteden en natuurlijk ook gebruik maken van onze adviezen. Wij kunnen u vertellen hoeveel vloerbedekking er nodig is voor uw trap. Onze vakman doet de rest. Hij komt bij u langs om de trap op te meten zodat we exact de juiste hoeveelheid tapijt bestellen en hij zorgt er ook voor dat uw trap netjes bekleed wordt.

 

Als u bij ons komt is het voor ons handig als u weet:

  • Is het een open trap of een dichte trap
  • Het aantal treden
  • Wilt u bij een dichte trap de zijkanten ook mee bekleed hebben.
  • De stootborden, moeten die mee bekleed worden

Bij een open trap bekleden we de treden rondom, en tevens adviseren wij om de zijkanten niet te bekleden.

 

Marmoleum / Vinyl

Wij bij Parket- en Tapijtland zijn ook specialist in marmoleum, marmoleummotieven en het stofferen van uw gehele woning of project. Marmoleum is ook zeer geschikt voor het bekleden van uw trap. Marmoleum is een duurzaam materiaal, dat gemakkelijk te onderhouden is. Een marmoleum trap is niet alleen comfortabel, het is ook zeer decoratief. Marmoleum is verkrijgbaar in een scala aan kleuren en motieven. Welke sfeer u ook voor ogen heeft, er is een geschikte vloerbedekking voor u.

Alle marmoleum kleuren en dessins blijven scherp en helder en het is goed beschermd tegel vuil en strepen. Ook marmoleum is ideaal voor het bekleden van uw trap. Het is een vloerbedekking van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft.

 

 

Ook vinyl is uitermate geschikt als trapbekleding, het is veert zelfs nog iets meer en is zachter dan marmoleum. Ht heeft beide natuurlijk wel het “nadeel dat niet rondom een open trap aangebracht kan worden.

 

 

Houten bekleding

Helemaal nieuw tegenwoordig is om uw trap te bekleden met eiken delen. Deze delen worden geleverd met eiken trapneus en zorgen ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet.

De stootborden kunnen worden uitgevoerd in eiken, maar ook in wit MDF, dat u daarna zelf in de juiste kleur kunt verven. Uw eiken kan net als bijvoorbeeld uw eiken vloer in de juiste kleur worden behandeld.

De eiken delen bestaan uit een toplaag van 4 mm. Dat betekent dat als u de kleur voor de trap niet mooi meer vind deze 1, maar misschien zelfs wel 2 x nog geschuurd kan worden en een compleet andere kleur kan krijgen. Ook daarna is uw trap weer als nieuw.

 Wij bellen u!

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring