Gordijnen & Raamdecoraties

Parket- en Tapijtland is bijzonder trots dat wij inmiddels een volwaardige woonwinkel zijn. Gegroeid van een parket speciaalzaak met een veelvoud aan andere producten om uw woning in te richten. Smaak is hierbij belangrijker dan geld, en wij hebben vele verschillende manieren om uw woning verder aan te kleden.

In onze showroom vindt u dan ook talloze mogelijkheden en onze medewerksters helpen en informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen.

Onze gordijnen komen van verschillende leveranciers en bestaan uit series uit binnen- en buitenland. Naast de overgordijnen vindt u ook de vitrages en de in-betweens in de showroom.

De in-between is een gordijn dat tussen de overgordijnen en vitrages inzit. Ze zijn transparant maar minder lichtdoorlatend.

Onze leveranciers van de gordijnen zijn; Holland Haag, Vriesco, Lethem Vergeer, Silvester, Stoffengilde en de gebroeders  Willard.

 

http://www.vriesco.com/375x375/woonkamer.jpg

 

Naast de gordijnen vindt u natuurlijk ook collecties op het gebied van de overige raamdecoraties zoals; rolgordijnen, vouwgordijnen,  plissé en duetten, verticale lamellen,  horizontale jaloezieën,  houten jaloezieën, paneelgordijnen, facet-light,  geweven hout. Onze leveranciers met hun volledige collectie zijn; :  BeCe, Zonnelux, HR Design

 

http://www.vriesco.com/thumb/5.jpg   http://www.vriesco.com/thumb/6.jpg  http://www.vriesco.com/thumb/9.jpg  http://www.vriesco.com/thumb/1.jpg  http://www.vriesco.com/thumb/8.jpgWij bellen u!

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring