KIJK NAAR ONZE AANBIEDINGEN

TELEFONISCH BEREIKBAAR OP

06 2904 5467 

U kunt ons ook altijd per mail bereiken op

spvloeren@live.nl

                                                                                           

 

 

 

Welkom op de site van Parket- en Tapijtland.

Wij zijn een woninginrichter komende uit de parketbranche. Kwaliteit is erg belangrijk voor ons. Wij zijn aangesloten bij het CBW.

Op deze site kunt u vloeren kopen, en ook veel advies krijgen. Het beste advies krijgt u natuurlijk als u bij ons in de showroom komt of ons bij u thuis uitnodigt.

Dat laatste is namelijk mogelijk want wij bezoeken u ook thuis en nemen dan de stalen mee om u in uw eigen omgeving te adviseren. Wij doen dat voor de regio Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. Andere regio’s zijn niet uitgesloten hoor.

Kwaliteit is ook bij ons terug te vinden in het hout, geen goedkope vloeren uit de bouwmarkt bij ons. 

Alle webwinkels geven een geweldige korting op laminaat. Ook bij ons kunt u laminaat krijgen, met het juiste advies en ondervloer. Bij ons 10% korting op alle laminaat advies prijzen.

Nieuwbouwprojecten en Verenigingen van eigenaren kunnen ons uitnodigen voor advies bijeenkomsten. Die kunnen ook bij ons in de showroom worden gehouden. Uiteraard allemaal vrijblijvend en kosteloos.

We hebben een product advies pagina die u veel verteld over veel onderwerpen. Aarzel niet om ons te benaderen als het niet duidelijk is of als u meer wilt weten.

We hebben een uitgebreid product scala.

  • Parket
  • PVC
  • Raamdecoraties
  • Renovaties
  • Zonweringen

 Wij bellen u!

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring