Laminaat

Laminaat is natuurlijk een product dat niet mag ontbreken bij een complete woninginrichter. Het is een product dat prettig geprijsd kan zijn en er zijn veel verschillende dessins beschikbaar en ook zeer veel leveranciers.

Voor veel mensen is het verschil tussen laminaat en een houten vloer niet helemaal duidelijk. Het valt gelukkig allemaal onder de noemer parket. Hieronder vindt u een kleine schets over de opbouw van een laminaatvloer.

Afbeelding van opengewerkt laminaat

Hierbij ziet u duidelijk dat het decorpapier eigenlijk het dessin van de vloer is, waarover de melamine toplaag als bescherming is aangebracht. Dit tezamen met de tussenlaag en stabiliserende onderlaag bepalen de kwaliteit van het laminaat.

Belangrijk bij laminaat is de kwaliteit van het product in combinatie met de bestemming. Het scheelt of u het in uw woonkamer plaats, in de kinder- / speelkamer of gewoon in de slaapkamer.

Laminaat is er in verschillende klassen en diktes.

Klasse 31 is de wat wij noemen slaapkamer kwaliteit, daar is niets mis mee, zolang u het in de slaapkamer gebruikt of met andere woorden in de wat rustiger ruimtes. De dikte van deze vloeren is over het algemeen 7 mm.

Klasse 32 is geschikt voor woonruimtes en is 8 mm dik of zelfs 9 mm.

Kijkt u eens rond naar wat u mooi vindt en kom langs in onze showroom voor een scherpe offerte.

 

Wij zijn dealer van Meister, Balterio, Egger, Quick Step, maar hebben ook de Berry Floor, Kronotex en alle andere merken beschikbaar en leverbaar.

 

Wij bieden u in onze showroom standaard  10% korting op alle laminaatvloeren.

 

http://www.hetbinnenhuys.nl/ASSETS/Quickstep%20Logo.gif         http://www.hetbinnenhuys.nl/ASSETS/Balterio%20Logo.gif         http://www.hetbinnenhuys.nl/ASSETS/Berry%20Floor%20Logo.gif

 

http://www.hetbinnenhuys.nl/ASSETS/Meister%20Logo.gifWij bellen u!

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring