Vloerbedekking

We lopen er dagelijks op, maar we staan er zelden bij stil: vloerbedekking lijkt nu eenmaal niet het meest "opwindende" onderdeel van ons interieur. En toch........

Welke vloerbedekking je kiest, heeft grote consequenties voor het comfort, de onderhoudbaarheid, de sfeer en de "uitstraling" van je woning!

Bovendien geldt, dat de vloerbedekking die je hebt gekozen meestal behoorlijk lang blijft liggen vanwege de relatief hoge investering maar ook omdat het vaak een heel "gedoe" is als je van gedachten verandert: je moet de hele kamer leegmaken, de oude vloerbedekking (laten) verwijderen en de nieuwe (laten) leggen, dan alle meubels weer op hun plaats zetten...

Wij proberen hier op deze pagina’s u wat meer te vertellen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard is alles via onze showroom te verkrijgen.

 

Linoleum- en vinylvloeren zijn decoratief, onderhoudsvriendelijk en veerkrachtig. Dit maken linoleum–en vinylvloeren zeer comfortabel en met name geschikt voor het maken van originele ontwerpen. Parket- en Tapijtland heeft uiteraard ook de laatste trend; pvc vloeren die in stroken gelegd kunnen worden. De pvc vloeren hebben de uitstraling van echte houten- of stenen vloeren. Zijn zeer duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Pvc vloeren vinden hun oorsprong in de projecten en zijn daarom bij uitstek geschikt voor zeer intensief gebruik.

 Wij bellen u!

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring