Rolgordijnen

Bij Parket- en Tapijtland vindt u de rolgordijnen collectie van B&C, Zonnelux en HR design.

De collectie rolgordijnen kent unieke accessoires, bijzondere kleuren, mooie dessins en uit de natuur geïnspireerde stoffen. Bij Parket- en Tapijtland vindt u ook de duo rolgordijnen. Een product, dat bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewogen kunnen worden

 

Kies het rolgordijn dat bij u past

Uw wensen hebben gezorgd voor een complete collectie. De collectie rolgordijnen kent mooie, zachte pastelkleuren en bijzondere accessoires. Zo kunt u kiezen voor uw lievelingskleur, de kleur die past bij uw interieur of juist voor een kleur die heel gedurfd is. Laat u verrassen door de nieuwste technieken en de laatste trends.

 

U kunt kiezen uit maar meerdere collecties. Voor iedere smaak en voor iedere ruimte in uw huis is er een passend rolgordijn.

 

                   
     
 
     
 
   
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De collecties kennen veel mooie, verfijnde kleuren. Antiek wit, glanzend ivoor, warm bruin en oud-Hollands blauw. Kleuren die passen bij deze tijd en zijn gecreëerd met de grootste precisie. Daarnaast zijn er ook prachtige dessins. U moet echt even komen kijken om uw keuze te kunnen bepalen.

 

Een trend in de markt van raamdecoratie zijn de natuurstoffen, vandaar dat onze leverancier een speciale lijn heeft ontwikkeld met de mooiste natuurstoffen.

 

Double faced

Opvallend in de collectie zijn de zogenaamde ‘double faced’ stoffen. Deze stoffen hebben aan de voorzijde een andere kleur dan aan de achterzijde en dit geeft een bijzonder effect.

http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4a66e1476646d_080015_RG_2936_staand.jpg           http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4a66e0ed3e71a_080015_RG_2946.jpg       http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4a66e03037793_1002_sfeer-04_leer-border.jpg

 

Maak uw rolgordijn écht uniek

U heeft ook de mogelijkheid uw rolgordijn nog persoonlijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een contrasterende schulprand of een schulprand met bies of juist de schulprand met roede. Vierkante of ronde ringen, bolletjesfranje, hartenlint en kraaltjes vrolijken uw rolgordijn op en maken het uniek.

 

Leren border

U kunt ook kiezen voor een rolgordijn met een border van leatherlook. Dit geeft uw rolgordijn een trendy, strak uiterlijk.

 

Duo rolgordijnen oftewel de multishade

Wilt u raamdecoratie die zo stijlvol is als een rolgordijn en zo praktisch als een jaloezie, kies dan voor het duo rolgordijn, ook wel bekend als de Multishade. Een uniek product, dat bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewogen kunnen worden. Eén product, twee stoflagen en een eindeloze variatie in lichtinval.

De stof van het duo rolgordijn is vernuftig geweven en bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen, wordt de mate van lichtinval bepaald. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de stof 'open' te zetten zodat het buitenlicht maximaal binnenvalt. Zet u de stof zo dat de banen elkaar half overlappen, dan heeft u halve lichtinval. Zet u de stof in de gesloten stand, dan houdt u het meeste licht buiten.

http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4b49daf2bdc69_Duo-RG_detail.jpg    http://www.bece.com/images/upload/blockpage/large_4b49dad35b073_Duo-RG_Den%20Haag.jpg  http://www.bece.com/images/upload/galerij/9/4a66b7f27de08_080070_Duo-RG_5130_kraan_-brood_halfopen.jpg

 

 Wij bellen u!

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring