Verouderde vloeren

Verouderde vloeren zijn vloerdelen die kunstmatig zijn verouderd en/of verkleurd (gerookt). Hierdoor ontstaat een authentieke look en uitstraling, net zoals de planken vloeren in honderden jaren oude kloosters, kastelen, herenhuizen en kerken. Echter zonder te grove beschadigingen en onregelmatigheden die een negatieve invloed op de pasvorm hebben.

De nieuwe houten vloer ligt in uw huis en na verloop van tijd ontstaan de eerste deuken en krassen, dat is vervelend. Bij een verouderde vloer hoeft u echter nooit meer bang te zijn voor een kras of deuk in de houten vloer, want een verouderde houten vloer heeft dat van nature al, ontstane beschadigingen vallen dus niet op. Een verouderde houten vloer is een zorgeloze vloer, waarbij de dagelijkse leefsporen niet opvallen.

Een verouderde vloer hoeft nooit meer geschuurd te worden. Doet u dit wel dan worden de kunstmatig aangebrachte beschadigingen weggeschuurd, en dat wilt u natuurlijk niet. Wel dient de vloer regelmatig onderhouden te worden.Wij bellen u!

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring