Wie zijn wij

Parket- en Tapijtland is sinds januari 2014  gevestigd aan de George Stephensonweg 21 K te Vlaardingen (voorheen Korte Hoogstraat 18A te Vlaardingen). De oorsprong van het bedrijf ligt bij het bedrijf Parketland dat al meer dan 20 jaar een meer dan vertrouwd adres in Vlaardingen en omstreken is. Sinds 2003 wordt de directie  o.a. gevoerd door Evert Spork die zelf meer dan 18 jaar ervaring heeft als parketteur in het leggen van vloeren.

Sinds 2008 heeft Parketland zijn activiteiten uitgebreid met vloerbedekking en sinds maart 2009 ook met raamdecoraties en gordijnen. Vanaf dat moment hebben wij onze naam gewijzigd in Parket- en Tapijtland. We zijn nu dus een volwaardig woninginrichtingbedrijf, alhoewel wel klein beschikken we over een volwaardige showroom.

 

Naast het adviseren op het gebied van de verschillende mogelijkheden voor uw vloer, of de aankleding van uw woonruimte, bent u bij ons ook verzekerd van meer dan voldoende expertise bij de uitvoering.. Onze vloeren en alle andere werkzaamheden worden dan ook gelegd door onze eigen parketteurs en misschien wel door de eigenaar zelf.


Parket- en Tapijtland is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen, een garantie voor niet alleen kwaliteit maar ook voor gegarandeerde leveringsvoorwaarden.


Parketland heeft een uitgebreid assortiment dat in onze showroom op overzichtelijke wijze wordt gepresenteerd. Door onze veelzijdige kontakten zijn wij in staat om uitstekende en zeer scherpe prijzen af te spreken bij onze leveranciers waar ook u de vruchten van plukt.

 

 

 

 Wij bellen u!

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring